Selaimen välimuistin tyhjennys

 


Google Chrome 10 
Napsauta oikeasta yläreunasta jakoavain-kuvaketta > Työkalut (Tools) > Poista selaustiedot (Clear Browsing Data). Tarkista että Tyhjennä seuraavat kohteet ajalta (Beginning of Time) -valikosta on valittuna Kaikki (Delete everything), ja luettelossa on valittuna Tyhjennä välimuisti (Cache), ja napsauta Poista selaustiedot (Clear Browsing Data) -painiketta.

Internet Explorer 6: Työkalut (Tools) > Internet asetukset (Internet Options) > Yleiset-välilehti (General tab): Väliaikaiset internet tiedostot (Temporary internet files) > Poista (Delete) ja hyväksy poisto OK-painikkeella. 

Internet Explorer 7: Työkalut (Tools) > Poista selaushistoria (Delete browsing history) > Väliaikaiset internet-tiedostot (Temporary Internet files): Poista tiedostot (Delete files) > OK > Sulje (Close). 

Internet Explorer 8: Suojaus (Safety) > Poista selaushistoria (Delete browsing history): Tarkista että Väliaikaiset internet-tiedostot (Temporary Internet files) -kohdassa on valintamerkki, ja napsauta sivun alareunassa olevaa Poista (Delete) -painiketta. 

Internet Explorer 9 
Napsauta oikeasta yläreunasta ratas-kuvaketta > Internet asetukset (Internet Options). Selaushistoria (Browsing history) -kohdassa napsauta Poista (Delete). Tarkista että kohta Väliaikaiset internet tiedostot (Temporary Internet files) on valittuna, ja napsauta Poista (Delete) -painiketta.

Mozilla Firefox 2: Työkalut (Tools) > Poista yksityisyystietoja (Clear private data): laita valintamerkin kohtaan Väliaikaistiedostot (Cache) ja napsauta Poista valitut tiedot (Clear private data now). 

Mozilla Firefox 3, 4 ja 5: Työkalut (Tools) > Poista historiatietoja (Clear Recent History): Poistettava aika (Time range to clean) -kohdassa valitse Kaikki (Everything). Napsauta Yksityiskohdat (Details) auki nuolesta, ja tarkista että Väliaikaistiedostot (Cache) -kohdassa on valintamerkki, ja napsauta Poista tiedot (Clear Now) -painiketta. 

Mozilla Firefox 6, 7, 8, 9 ja 10 
Napsauta vasemmasta yläreunasta joko Firefox tai Työkalut (Tools) > Sivuhistoria (History) > Poista historiatietoja (Clear Recent History). Valitse Poistettava aika (Time range to clear) -valikosta Kaikki (Everything), ja tarkista että Yksityiskohdat (Details) -valikossa on valittuna Välimuisti (Cookies), ja napsauta Poista tiedot (Clear now) -painiketta.

Safari: Safari > Tyhjennä välimuisti (Empty cache) > Tyhjennä (Empty).

Auttoiko artikkeli teitä? 1 käyttäjistä hyötyivät artikkelista (1 Votes)