• keskiviikko, kesäkuu 3, 2020

Päivityksiä palveluihin

Olemme päivittäneet webbihotelleja ja haluamme tuoda kaikki uudet ominaisuudet asiakkaillemme tiedoksi. Palvelimelle tehtiin niin fyysisiä, että ohjelmistollisia muutoksia. Tässä kooste tehdyistä muutoksista ja miten se vaikuttaa sinuun. Päivitykset eivät vaadi muutoksia loppukäyttäjältä. 

Webhotelli palvelimien fyysiset päivitykset

Kaikkien palveluiden takana tulee olla aina oma palvelimet. Olemme nyt päivittäneet vanhasta HP G7 pohjaisesta viimeisempään EPYC pohjaisiin palvelimiin. Samalla olemme saaneet päivitettyä NVMe levyt SAS-SSD levyjen tilalle. Nämä takaavat hyvän suorituskyvyn palveluille oli kyse kevyestä kotisivusta raskaisiin verkkokauppoihin. Pääpainona oli myös laajentaa kapasiteetti webhotelli palveluissa kolmesta palvelimesta viiteen palvelimeen. Hajautamme asiakkaitamme eri palvelimille kasvattaen kapasiteettia. Myös samalla asiakkaamme hyötyvät suuremmasta palvelinmäärästä suuremmalla vikasietoisuudella. Mikäli useampi palvelin vikaantuu samaan aikaan, voimme jatkaa palvelun tuottamista ilman että se vaikuttaa sivustoosi.

Uudet ominaisuudet

Päivitys mahdollistaa myös käytännön hyötyjä asiakkaillemme. Asiakkailla on nyt saatavilla uusia ohjelmointikieliä ja niiden versioita.

PHP

Tuomme PHP:lle kaikki versiot tässä päivityksessä saataville. Tarkoittaen, että voit valita seuraavista versioista:

  • 4.4
  • 5.1 - 5.6
  • 7.0 - 7.4

Suosituksemme on käyttää viimeisintä versiota tietoturvan ja sivuston parhaimman nopeuden takaamiseksi. Ethän käytä versiota alta 7.1, ellei se ole välttämättä pakollista. Kaikki versiota 7.1 vanhemmat on manuaalisesti päivitetty tietoturvan kannalta ajantasalle. Suosittelemme tutustumaan verkkosivustonne ohjelmistoon ja versioon, että se tukee uusinta haluttua versiota ennen sivuston päivittämistä uusimpaan versioon. Tukemme voi auttaa tarvittaessa*.

 Ruby

Uusi tuki Rubylle. Nyt voit ajaa Ruby pohjaisia sovelluksia saman hallintapaneelin kautta. Voit konfiguroida Ruby sovelluksen hallintapaneelin kautta. Klikkaa "Setup Ruby App" ja anna vaadittavat tiedot. Tämän jälkeen Ruby sovelluksesi on tuotannossa!
Voit käyttää Ruby sovelluksia, jotka tukevat versiota 1.8 - 2.6. Tukemme auttaa sovelluksien asentamisessa*.

 Python

Uusi tuki Pythonille. Tuomme myös mahdollisuuden ajaa Ruby pohjaisia sovelluksia saman hallintapaneelin kautta. Voit konfiguroida Python sovelluksen hallintapaneelin kautta. Klikkaa "Setup Python App" ja anna vaadittavat tiedot. Tämän jälkeen Python sovelluksesi on tuotannossa! Voit ajaa Python sovelluksia, jotka tukevat versioita 2.7 - 3.7. Ehdoton suosituksemme on käyttää 3.7 versiota asennuksissa. Vanhemmat versiot voivat poistua hallintapaneelista myöhemmin. Tukemme auttaa tarvittaessa sovellusten asentamisessa*.

Node.js

Node.js tuki tulee nyt virallisesti meidän alustalle. Olemme tiettyjen asiakkaiden yhteistyön avulla onnistuneet rakentamaan tuen Node.js sovelluksia varten vaadittavaan tukeen. Voit nyt ajaa Node.js pohjaisia sovellusia tämän saman hallintapaneelin kautta, jota olet aina käyttänyt. Klikkaa "Setup Node.js App" Tämän jälkeen täytä vaadittavat tiedot. Kun luot sovelluksen se menee automaattisesti asetuksien mukaisesti tuotantoon. Saatavilla on versiot 8, 10 ja 12. Pyydämme asiakkaita käyttämään aina viimeisintä versiota, mikäli se on mahdollista. Tulemme viemään tuen versiolle 8 pois tulevaisuudessa. Tukemme auttaa aina mahdollisissa ongelmatilanteissa*.

 

* Tukipalvelumme sisältää yksinkertaista konsultointia ja sen päätarkoituksena on korjata virheitä palveluistamme. Suorasta asennuspalvelusta voidaan veloittaa.